سردار کاظمنی به دشمنان گفت:امیدوارم که تاکنون متوجه شده باشید که توان اعضا بسیار بالاتر از حد معمول است.
فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ، در گفت و گویی اختصاصی با خبرنگار بسیج پرس درباره این خبرگزاری ، اظهار داشت: با اینکه این سایت به تازگی متولد شده و عمر کوتاهی را داشته، بسیار بسیار موفق بوده است و امیدواریم انگیزه برادران و خواهران زیادتر شود.
وی افزود: انشالله نمود اصلی کار درسه ماهه نخست سال 91 یعنی خرداد ماه به بعد به چشم خواهد خورد. اکنون تیم بسیج پرس از امتیاز خوبی برخوردار است و باید این امتیازات روز افزون شود .
سردار محسن کاظمینی درباره دشمنانی که روزانه حمله های هکری قوی ای را علیه این سایت اعمال می کنند، گفت: دشمنان وظیفه خودشان را انجام می دهند و فضای جنگ امروزی همین است، دوستانی که در این عرصه ها فعالند به هنگام انجام کار انتظار نداشته باشند که دشمن به آنان حمله نکند، چراکه دشمن هم رصد می کند و هم حمله.
وی ادامه داد: همین طور ادامه دهید و فعالیت بیشتری داشته باشید که در هنگام حمله دشمنان نا امید شوند که الحمدلله تا کنون این گونه بوده و سایت دارای سیستم مقاومتی قوی و نرم افزار به روزی بوده است.
این فرمانده روبه دشمنان، گفت: امیدوارم که تاکنون متوجه شده باشید که توان اعضا بسیار بالاتر از حد معمول است.