آخرین بروز رسانی : 4 اسفند 1390 0:50 | تعداد افراد آنلاین : 20
کد خبر : 4908 تاریخ انتشار : 8 بهمن 1390 بازدید : 28 چاپ ذخیره ارسال به دوستان
جدایی نادر از سیمین قرار است در خلال هفته جاری در سالن‌های سینمایی رژیم صهیونیستی به صورت گسترده اکران شود.

پایگاه عبری زبان «والا تربوت» در خبری اعلام کرد فیلم «جدایی نادر از سیمین» در سالن‌های سینما در رژیم صهیونیستی به نمایش درمی‌آید.

بنابر این گزارش فیلم «جدایی نادر از سیمین» که با نام «فریدا» به معنی وداع و جدایی در اسرائیل به نمایش در خواهد آمد قرار است در بیت‌المقدس، تل‌آویو و چند شهر و شهرک صهیونیستی دیگر به نمایش درآید.

هر چند این سایت خبری از خریداری این فیلم توسط یک واسطه سوم خبر داده، برخی از منابع خبری اعلام کردند خریدار اسرائیلی فیلم جدایی نادر از سیمین، صاحبان رشته سینماهای «لِو» است.

این در حالی است که پایگاه «عین هاداگ»(چشمان ماهی)، که از سایت‌های برتر سینمایی در رژیم صهیونیستی است با اشاره به پخش این فیلم در سینماهای اسرائیل برای فیلم «جدایی نادر از سیمین» ابراز نگرانی کرده و نوشته است: اکران «جدایی نادر از سیمین» در اسرائیل می‌تواند برای فرهادی و سایر دست اندرکاران آن دردسر ساز باشد.

اکران فیلم فرهادی در سینماهای رژیم‌صهیونیستی ابتدای صفحه

نظرات

نظری تا به حال داده نشده است!

شایان ذکر است که ایمیل شما در سایت نمایش داداه نخواهد شد و فقط جهت اطلاع رسانی به شما برای نظراتی که برای کامنت شما ارسال شده استفاده میگردد.

bold italic underline link unlink paragraph hr increase decrease
کد امنیتی
بازآوری
کد امنیتی :