آخرین بروز رسانی : 30 اردیبهشت 1391 19:55 | تعداد افراد آنلاین : 25
آخرین اخبار از ابتکار دانشجویان دانشگاه تهران

نظرات سایت نظرسنجی درباره bbc / روباه پیر

کد خبر : 1337 تاریخ انتشار : 13 مهر 1390 بازدید : 519 چاپ ذخیره ارسال به دوستان
علاقمندان همچنان می‌توانند با مراجعه به سایت روباه پیر http://roobahepir.com در این نظر سنجی شرکت کنند و اندیشه‌های خود را درباره بی.بی.سی بنویسند.
سایت "روباه پیر" که توسط جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران طراحی شده با استقبال زیاد مخاطبان روبه رو شده است.

این سایت که برای نظر سنجی درباره شبکه دولتی انگلیس (بی بی سی فارسی) راه ‌اندازی شده در طی چند روزی که از آغاز به کارش می‌گذرد توانسته آمار خوبی در نظر دهی و نظرسنجی به دست آورد.

هنوز درباره میزان مشارکت و آرایی که به گزینه‌های پیشنهادی این سایت داده شده اطلاعاتی منعکس نشده است.

نظرهای انعکاس داده شده در این سایت شامل طیف‌های مختلف موافق و مخالف بی بی سی است که در یکی از نظرهای داده شده توسط مخاطبان با عنوان "ali " آمده است " به عقیده من انگلیس یک روباه مکار است پس هر شبکه از این کشور پخش و حمایت شود همکار ش می باشد لذا مرگ بر انگلیس و هم پیمانش"
یکی دیگر از مخاطبین این سایت نوشته است"این بهایی ها که به خون ما مسلمونا تشنن دلشون برامون سوخته بی بی سی فارسی تحویلمون دادن!"

در سایت روباه پیر بحث بین مخالفان و موافقان اندک بی بی سی هم بالاست، برای نمونه کامران نوشته"درود بر رسانه راستی و شفافیت bbc " که در مقابل وی کاربری به نام مهدی گفته است" بی.بی.سی، بی شک انعکاس صدای شیطانی است که با زبان بشری لب به سخن گشوده و با سفسطه و دروغ و سیاه نمایی بدنبال اغوای نسل بشری است".

حجم زیادی از نظردهی‌ها به مسائل غیر اخلاقی در بی بی سی فارسی و تجاوز مدیر این شبکه به یکی از خبرنگاران آن اشاره دارد.

علاقمندان همچنان می‌توانند با مراجعه به سایت روباه پیر http://roobahepir.com در این نظر سنجی شرکت کنند و اندیشه‌های خود را درباره بی.بی.سی بنویسند.

در زیر بخشی از نظرات مخاطبین این سایت آورده می‌شود:
کاربری با نام "امیر " نوشته است که "واقعا اونهایی که همه اخبار بی بی سی را باور میکنند یا خیلی ساده اند و یا خیلی ....."

فرهاد هم در ادامه نوشته است که "این شبکه شیطانی آشکارا به مخاطب ایرانی خود توهین می‌کند. از اینکه دروغ‌هایش را اقلیت بی بصیرت باور می‌کنند لذت میبرد "

"دولت انگلیس دشمن تمدن ایران است و ضدیتش با اسلام واضح و روشن.بی بی سی هم گرگ زوزه کش این دولت خبیث می باشد." بابک این را نوشته است.

مخاطب دیگر این سایت که از سوئد اظهار نظر کرده گفته است که " بی بی سی فارسی نشان داده با اتخاذ سیاست کثیف قصد در کمرنگ کردن دین در بخش بزرگی از جامعه که جوانان هستند کند و ایجاد اختلاف کند تا به وسیله اختلاف استقلال ایران را ضعیف کند با وجود اینکه خود محصلی جوان در سوید هستم از جوانان ایرانی خواهش میکنم که با درایت و گوش دادن به نصایح مقام رهبری درمقابل این بی شرفان مبارزه کنند مرگ بر انگلیس و آمریکا که هیچ مقت نمی خواهند ما راحت زندگی کنیم."

کاربری با عنوان رامتین بی.بی.سی را فاقد ارزش فحش دادن دانسته و نوشته است که "دعا می کنم اونایی که قابل هدایتن هدایتشون کنه و اونایی هم که نیستن نست و نابودشون.آمین"

"علی دشتی" هم نوشته است که" بی بی سی یک شبکه بهابی است که همیشه درراستای اهداف استعمارگران وصهیونیست عمل کرده است"

مخاطب دیگری با عنوان محمدرضا همه بدبختی مردم را از انگلیس دانسته و.آورده است که"مرگ وننگ نفرین بر استعمار پیر روباه صفت اینگلیس ملعون .که همه بدبختی مردم وکشورهای جهان سوم ویا درحال توسعه همین سیاستهای موزیانه ومکارانه و مقرضانه این شیطان کبیر استعمار کهنه کار میباشد."

مهرداد هم بی بی سی را سراب غرب شیفتگان نادان از تاریخ ایران دانسته است.

کاربر دیگری با عنوان محسن تصریح کرده که "بی بی سی منفورترین مجموعه اطلاع رسانیه که من تا حالا دیدم.دروغ رو راست و راست رو دروغ جلوه میده ... "

اما مجتبی نوشته است که "برنامه ای که فقط بلده یک عده وطن فروش رو سر کار بزاره مشکلات کوچک کشورهایی که با دولتشون مشکل دارن بزرگ نشون بده حتی به مجریای خودشونم رحم نکنه مشکلات کشور خودشون اصلا منعکس نکنه به مخالفاشون بگن اراذل و اوباش و مخالفای دیگه کشور بگه روشن فکر مگر بر بی بی سی و انگلیس "

فرخ هم در اظهارنظری جالب نوشته است "بی بی سی اگر ایران مسیحی یا یهودی هم شوند دست بردار نیست چون فقط دنبال رسیدن به منافع مالی در ایران هست "

مخاطب دیگری با عنوان سید مجید در مطلبی طولانی نوشته است " سید مجید : انگلیس چقدر روباه صفت است؟
- رژیم اشغال گر رو در فلسطین ایجاد کرد و در زمان رای گیری در سازمان ملل متحد در مورد تشکیل اسرائیل در خاک فلسطین رای ممتنع داد.

- امریکا رو به حمله به عراق ترغیب کرد و خودش کنار کشید.

- به هند حمله کرد و به چپاول آنجا پرداخت.

- نفت ایرا رو مجانی برد و بعد از ملی شدن نفت از ایران شکایت کرد که چرا نفت مجانی رو دیگه به ما نمیده.

- در فتنه سال 88 مرکز هدایت فتنه سفارت انگلیس بود.

- همه ی آقازاده ها در اونجا درس می خونن و آموزش فتنه کردن می بینن.

- نظام خودش پادشاهیه و برای گسترش دموکراسی در دنیا!!! تلاش می کنه!
هرچقدر از امریکا باید متنفر بود، ده برابرش از انگلیس باید متنفر بود."

نظرات سایت نظرسنجی درباره bbc / روباه پیر ابتدای صفحه

نظرات

نظری تا به حال داده نشده است!

شایان ذکر است که ایمیل شما در سایت نمایش داداه نخواهد شد و فقط جهت اطلاع رسانی به شما برای نظراتی که برای کامنت شما ارسال شده استفاده میگردد.

bold italic underline link unlink paragraph hr increase decrease
کد امنیتی
بازآوری
کد امنیتی :
   
نظرات سایت نظرسنجی درباره bbc / روباه پیر