آخرین بروز رسانی : 30 اردیبهشت 1391 19:55 | تعداد افراد آنلاین : 24
کد خبر : 105 تاریخ انتشار : 17 شهریور 1390 بازدید : 154 چاپ ذخیره ارسال به دوستان

سومین نشست از محاکمه حسنی مبارک، دیکتاتور سابق مصر در حالی در ساختمان آکادمی پلیس در قاهره برگزار شد که ده وکیل کویتی که برای دفاع از مبارک خود را به قاهره رسانده بودند، اجازه ورود به دادگاه را پیدا نکردند.

به گزارش «تابناک»، بررسي جنايات نيروهاي پليس در ايام انقلاب مردمي در مصر، يكي از محورهاي اصلي در دادگاه امروز مبارك بود. در دادگاه امروز، علاوه بر دیکتاتور مخلوع مصر، پسرانش «علاء» و «جمال» مبارک و وزیر داخلی‌اش «حبیب العادلی» به همراه شش نفر از معاونان سابق بلندپایه وزارت داخلی حضور داشتند.

دادگاه محاکمه امروز مبارک که ساعت یک بعد از ظهر به وقت محلی تشکیل شده بود، با حضور سه تن از شاهدانی که در هنگام اعتراضات مردم مصر در اتاق جنگ وزارت کشور حضور داشتند، ادامه یافت؛ این شاهدان برای اینکه از اظهارات ضد و نقیض خودداری کنند، در اتاق‌های جداگانه حضور داشتند.
 
بنا بر این گزارش، همزمان با تشکیل جلسه دادگاه، در بیرون از آکادمی پلیس درگیری‌های نسبتا شدیدی بین نیروهای مخالف حسنی مبارک به وجود آمد که در این درگیری‌ها تعدادی و از جمله یک زن مجروح و شماری هم دستگیر شدند.

همچنین در دادگاه امروز زمانی که برخی از وکلای مبارک، عکس وی را در دادگاه روی دست گرفته بودند، واکنش برخی از حضار را به همراه داشت، به گونه‌ای که آنان نیز عکس‌های مبارک را در دادگاه به آتش کشاندند. البته هنگام بالا بردن عکس مبارک در دادگاه، قاضی دادگاه مخالفتی با این کار نکرد.

یکی از رخدادهای جالب در این دادگاه، این بود که یکی از وکلای شهدای انقلاب مصر در مصاحبه با تلویزیون مصر، از مقامات دادگاه درخواست کرد که زمینه حضور بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را برای شهادت درباره قرارداد گاز مصر و رژیم صهیونیستی فراهم کند؛ موضوعی که هرچند طرح آن جالب بود، تقریبا غیر ممکن به نظر می‌رسد.

حواشی سومین دادگاه دیکتاتور سابق مصر ابتدای صفحه

نظرات

نظری تا به حال داده نشده است!

شایان ذکر است که ایمیل شما در سایت نمایش داداه نخواهد شد و فقط جهت اطلاع رسانی به شما برای نظراتی که برای کامنت شما ارسال شده استفاده میگردد.

bold italic underline link unlink paragraph hr increase decrease
کد امنیتی
بازآوری
کد امنیتی :